Proeverijen

Bij Café de Tagrijn zijn wij gespecialiseerd in het geven van proeverijen voor groepen van 6 tot 15 personen.

Heb je zin om je dranksmaak te verbreden met je vrienden, familie of collega’s? Proef alle mogelijkheden in onze eigen proeverij.

Wat is nou een echt goede whisky’s, rum of jenever? Wat is de magie van sterke drank? Of wil je weten hoe je de allerlekkerste gin tonic maakt?

Wil je er ook bijpassende hapjes bij? Heb je een bijzonder gezelschap met uiteenlopende interesses en wensen? In overleg kan alles. 

Wij bieden momenteel proeverijen over whiskey, rum, jenever en de lekkerste gin tonics.

Onze proeverijen  zijn besloten in onze eigen gezellige proeverij naast ons café en voor minimaal 6 personen tot maximaal 15 personen. Na afloop krijgt iedere deelnemer een certificaat.

Zie door al die flessen de whisky niet meer? Er zijn veel mogelijkheden voor een whisky proeverij. Whisky komt uit verschillende landen: Schotland, Ierland, maar ook uit Japan, Zweden, Frankrijk, India en Nederland! Daarnaast komen ze dan ook weer uit verschillende regio’s van Schotland: zo is er Highland, Lowland, Speyside en Oarkney. Wij laten je proeven wat de heerlijke smaken en belevingen zijn tussen whisky’s uit al diverse landen en gebieden.Rum is gelukkig allang niet alleen maar lekker als Bacardi in de cola. Rum is tegenwoordig een echte trendsetter en er is zoveel meer als de toch wel saaie Bacardi, vatgerijpt en vanuit de hele wereld.

Denk je dat Jenever ouderwets is, dan heb je het mis. Er wordt enorm veel geëxperimenteerd met jenever. Het is één van de meest populaire drankjes in New York! Maar het kopstootje blijft natuurlijk wel typisch Nederlandse nostalgie.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!