Instagram

op deze pagina staan de meest recente instagram posts.

25 mei is het zover! Het Rythm & bluesnight in Zwolle! De band hey Moocher! staat bij café de Tagrijn komen jullie genieten van geweldige blues in de Tagrijn?

Dark 'n stormy, Deze heerlijke cocktail van spiced rum met een premium Ginger beer kan niet ontbreken als de zomer maar niet op lijkt te komen.
#typischtagrijn #gewoongoed

Onze proeverij ruimte is klaar! Whisky, rum of jenever, we kunnen het allemaal! Of geniet met je vrienden/vriendinnen van een geweldige gin tonic workshop! Stuur snel een app voor meer info!

Nieuwe bloemen en vazen van @robertexoobloemenhome lekker fris het voorjaar in!

Deze foto is vandaag 14 jaar oud. Man wat vliegt de tijd. Toen als bediening, nu als eigenaar. Maar die kleine man kan ik nu niet meer tillen.

Ook voor de lekkerste alcoholvrije Gin Tonic ben je bij ons aan het juiste adres!
#gewoongoed #typischtagrijn

Dankjewel! Wat een geweldig feest hebben jullie er van gemaakt! Vandaag staat in het teken van poetsen, opruimen en bijkomen! Morgen gaan we weer vol aan de bak!

Wij hebben dit jaar een buiten cafe!

Lampjes aan het plafond, ballonnen opgeblazen, vlaggetjes opgehangen…. Nu al zin in morgen en overmorgen. #feestje #koningsnacht #koningsdag

Na een geweldig feest gisteren, nu door met de voorbereidingen!

Onze nieuwe cocktaik- gin tonic-kaart ligt op tafel! De lekkerste originals, zomerse mixers, en geweldige GT'S allemaal in "the perfect serve"
#typischtagrijn #gewoongoed

The perfect serve! Met dit mooie weer maken wij natuurlijk weer de lekkerste gin tonics en apperol spritz. We garneren met gedroogd fruit voor een intensere smaak! #perfectserve #gewoongoed #typischtagrijn

Een ode aan de interieur bouwer. Herman heeft na de brand het interieur gebouwd, de bar, de achterwand, de lambrisering, en nog veel meer. Hij heeft voor zijn verjaardag een koperen plaatje gekregen, ook als dank voor zijn inzet en hulp. Herman BEDANKT

Er is nieuwe whisky onderweg! We ruimen dus op! O.a. deze whisky's voor 4 euro per glas.

Terug van weggeweest! Oma s balletjes! Een pannetje heerlijke snackballen uit de dikke juss!

Vandaag een besloten feest!

Wij weten het ook niet meer…. Warme chocomelk? Of toch een lekker fris lente biertje?

Onze vrienden van de hanzerenners hebben vanavond voor het eerst sinds lange tijd weer een algemene ledenvergadering. We beginnen maar met koffie!

Whisky festival! Het is tenslotte internationale whisky dag! #proost

Reageren?
%d bloggers liken dit: